۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۳:۵۱

مرگ خرس قهوه‌ای ماده بر اثر شلیک گلوله در دنا

مرگ خرس قهوه‌ای ماده بر اثر شلیک گلوله در دنا

یاسوج-مدیرکل حفاظت محیط‌زیست کهگیلویه و بویراحمد گفت: یک قلاده خرس قهوه‌ای ماده در مناطق آزاد شهرستان دنا بر اثر اصابت گلوله و خون‌ریزی شدید تلف شد. 

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدال دیانتی نسب از گزارشی مردمی مشاهده یک خرس قهوه‌ای زخمی در حوالی منطقه آزاد شبلیز شهرستان دنا خبر داد و اظهار کرد: پس از اعلام این گزارش، کارشناسان و یگان حفاظت محیط‌زیست استان با تجهیزات بیهوشی حیات‌وحش به محل اعزام شدند.

وی افزود: محیط‌بانان در محل یک خرس ماده چهار ساله را یافتند که از ناحیه گردن و پشت دست، نزدیک ستون فقرات، هدف گلوله قرار گرفته و توان حرکتی خود را از دست داده بود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: این خرس پس از هماهنگی با دامپزشک برای بررسی دقیق و انجام اقدامات درمانی به مرکز دامپزشکی دنا منتقل شد اما به علت شدت جراحت و خون‌ریزی، در مسیر انتقال تلف شد.

وی علت اصلی مرگ این خرس را اصابت گلوله و خون‌ریزی شدید اعلام کرد و یادآور شد: از مردم طبیعت‌دوست تقاضا می‌شود هرگونه اطلاعات مرتبط را از طریق سامانه ۱۵۴۰ گزارش کنند.

دیانتی نسب تأکید کرد: جوامع محلی در صورت مشاهده تهدید یا حضور حیات‌وحش، موضوع را سریعاً به پاسگاه‌های محیط‌بانی اطلاع دهند تا اقدامات لازم به‌صورت ایمن و کارشناسی انجام شود.

کد مطلب 6822923

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha